El Barça femení treu un punt de Pozuelo i confirma la millora

El conjunt d’Adrián Wilches va acabar empatant a Madrid i encadena dues jornades puntuant

El conjunt femení del Barça Hockey Herba va sumar ahir un punt en el complicat camp del Pozuelo. Les blaugrana es van avançar en el segon període amb el gol de Maria Sol Castronuevo que situava el 0-1 a l’electrònic.

El marcador es mantindria al llarg del tercer temps, i ja en l´últim període, Sofia Pampin empataria per a les locals en el minut 66.

L’empat a un ja no es va trencar, i va fer que madrilenyes i catalanes es repartissin els punts. D’aquesta manera, el Barça femení encadena dues jornades puntuant, sumant 4 dels últims 6 punts, un fet que permet consolidar les culers en novena posició amb 9 punts.

El masculí cau a Jolaseta

D’altra banda, el conjunt d’Oriol Torras no ha pogut consolidar els bons resultats després de la victòria de la setmana passada davant el Club de Campo.

Els blaugrana han caigut, aquest migdia, per un ajustat 2-1 al camp del Jolaseta, en un duel que Arnau de Bruijn ha empatat a un en el minut 55 a la sortida d’un penal. Així i tot, els locals han tornat a avançar-se en el 65 per deixar el 2-1 definitiu.

La derrota obliga els blaugrana a sumar en les tres properes jornades que resten abans d’acabar la primera volta, si volen ser a la Copa del Rei. La pròxima jornada, el Barça -novè amb 4 punts- visitarà el camp del Polo, setè classificat amb 7 punts. En la penúltima jornada de la primera volta, els d’Oriol Torras rebran el Tennis, mentre que en la novena serà el Complutense el que visitarà el Pau Negre.