Desaprofiten les ocasions

Desaprofiten les ocasions

El Barça, tot i disposar d’una desena de penals córner, cau davant el CD Terrassa; el femení es deixa remuntar i és cuer

El cap de setmana del Barça Hockey Herba ha deixat un sabor més que agredolç. Ambdós primers equips han desaprofitat les ocasions que van tenir per sumar tres punts i poder capgirar la situació de les últimes setmanes.

Onze penals córner

L’equip masculí visitava el camp del CD Terrassa després dels enfrontaments davant l’Egara i l’Atlètic que, tot i les derrotes, havien deixat bones sensacions. 

El conjunt d’Oriol Torres va ser superior durant bona part del partit, fins i tot quan el Terrassa es va poder avançar a la sortida d’un penal córner. Els blaugrana van ser els que més perill van crear amb bones internades per la banda dreta, especialment mitjançant la velocitat d’Adrià Rafi.

La mala fortuna, sumada a la poca efectivitat de cara a porteria, va fer que el Barça desaprofités fins a onze penals córner al llarg de tot el partit. Si bé és cert que el gol del Barça va arribar arran d’un stroke provocat en un penal córner, els blaugrana van concedir massa en atac i van ser massa tous en defensa.

El 2-1 definitiu va arribar en una acció afortunada dels locals que amb una acció de contracop van poder situar-se per davant només sis minuts després de l’empat blaugrana.

La derrota deixa al Barça cuer amb només un punt (a tres del Polo) i l’obliga a puntuar el proper diumenge a casa davant el Club de Campo si vol ser entre els vuit primers al final de la primera volta i classificar-se per a la Copa del rei.

Sense trobar el camí

D’altra banda, l’equip femení segueix sense trobar-se. Aquest cap de setmana l’equip dirigit per Adrián Wilches va caure per 3-1 al camp de l’Atlètic Terrassa.

Les blaugrana es van poder avançar amb un gol matiner de Berta Queralt (0-1). Després de dos períodes amb avantatge culer en el marcador, les de Terrassa van poder empatar en el minut 38 d'enfrontament.

No va ser fins a l’últim període però, que el Barça va veure com l’avantatge inicial s’esfumava. Clàudia Marin, en el 60, i Mariola Galí, en el 68, anotaven per a les de Terrassa i situaven el 3-1 definitiu.

Després de vuit jornades, l’equip femení suma cinc punts i es queda a dos de la permanència directa, marcada pel CD Terrassa que en suma 7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut