Sense fortuna

El Barça cau davant l’Atlètic i encadena la segona victòria de la temporada; el femení no pot amb el Castelldefels

El cap de setmana per a l’Hockey Herba blaugrana no ha deixat un bon sabor de boca. Ni el primer equip masculí ni el primer equip femení han pogut puntuar en una jornada complicada per a ambdós equips.

Els d’Oriol Torras van encadenar la segona derrota de la temporada després de caure per 2-3 en un duel igualat davant l’Atlètic, però en el qual sempre van anar a remolc. Els visitants es van avançar en el minut tres de partit, gol que va poder retornar Nil Escudé en el minut 11. L’Atlètic però es va tornar avançar en l’últim període (1-2), avantatge que va tornar a neutralitzar el Barça -aquest cop mitjançant Michael Gebhardt-. Així i tot, a 10 minuts pel final, els de Terrassa van situar el 2-3 definitiu transformant un penal córner.

El femení tampoc suma

Pel que fa al conjunt sota les ordres d’Adrián Wilches tampoc va poder sumar davant el Castelldefels. L’únic gol del partit va arribar després de tres períodes d’igualtat. En el minut 38 però, Laia Insenser trencava l’empat a zero i donava la victòria al Castelldefels, deixant la quarta derrota per a les blaugrana.