La Reial Societat frena el Barça

Les blaugrana, que venien de la primera victòria a la Lliga, han caigut per 2-0 a Sant Sebastià

El Barça Hockey Herba no ha pogut encadenar victòries després de caure al camp de la Reial Societat per 2 gols a 0. Les blaugrana han encaixat el primer gol en el minut 23 de partit a la sortida d’un penal córner transformat per les locals.

La sentència arribaria en el tercer període, en el minut 53, amb el segon de la Reial, que ha deixat el 2-0 definitiu.

Segueixen a la part mitjana de la taula

La derrota deixa el Barça en vuitena posició amb 5 punts de quinze possibles. Per sota, les catalanes tenen el CD Terrassa, el Castelldefels i l’Atlètic amb quatre punts, mentre que per davant se situa el Complutense (també amb 5 punts) i el Línia 22 (6 punts).