Bons minuts, millor resultat

El Barça supera al CD Terrassa en l’estrena a la Lliga Catalana, una competició que ha de servir al Barça per arribar en plena forma a la primera jornada de lliga

El conjunt sota les ordres d’Oriol Torras va començar amb força el seu camí a la Lliga Catalana. Després de dos partits amistosos -davant el Polo i l’Egara-, en els quals el joc dels blaugranes va ser bo però els resultats no van acompanyar, el Barça s’estrenava en partit oficial davant el CD Terrassa.

Gan inici

Els del Pau Negre van saltar a Les Pedritxes de la millor manera possible. En el segon minut de partit, Jan Julià va anotar el 0-1 a l’electrònic que vindria acompanyat, set minuts més tard, del 0-2 gràcies al gol d'Iu Vila, l’encarregat de transformar un penal córner.

Després del descans, els blaugranes van cedir part del control al Terrassa, que va aprofitar per escurçar la diferència (1-2). El Barça, però, va reaccionar en l’últim període per sentenciar el partit mitjançant el gol de Guillem Forcada, que deixava l’1-3 definitiu.

Sumar minuts

El tècnic blaugrana es va mostrar molt satisfet per la victòria així com pel “control que hem tingut del partit, davant un rival directe a la lliga”. De fet, Torras va assegurar que “l’objectiu a la Lliga Catalana és fer un bon paper, competint tots els partits, però sempre pensant en sumar minuts, fer equip i començar a fer grup per arribar a l’inici de lliga en plena forma”.

Pròxim rival, l’Atlètic

El Barça Hockey Herba no tindrà temps per assaborir aquesta victòria, doncs aquest mateix dimarts rebrà el següent rival de la Lliga Catalana. Es tracta de l’Atlètic Terrassa, equip “que serà candidat al títol, però al qual ens hem d’enfrontar sense excuses de cap tipus”, afirmava Torras.