El Barça acaba quart a la lliga catalana

L’Atlètic Terrassa ha superat al primer equip femení en el partit pel tercer i quart lloc

El Barça Hockey Herba Femení ha acabat la Lliga Catalana en quarta posició. Després de l’empat de les blaugranes en l’última jornada de la fase de grups, que les deixava fora de la final, el Barça ha jugat aquest matí davant l’Atlètic Terrassa per la medalla de bronze.

Sense opcions

Malauradament però, el conjunt egarenc ha estat superior i ha acabat per imposar-se per 2-5 en el duel disputat a Les Pedritxes. L’Atlètic s’ha avançat primer en el marcador amb una diana a pocs segons del final del primer temps. De fet, les de Terrassa  acabarien anotant quatre gols més abans que el Barça s’estrenés en el marcador.

El marcador era de 0-5 quan Berta Queralt anotava -ja en l'últim període- el primer gol blaugrana (1-5), nou minuts abans que Sofia Carrera transformés un penal córner per deixar el 2-5 definitiu.

Centrades en la lliga

Ara el Barça haurà de passar pàgina i posar la mirada en el partit de la setmana vinent. El duel, que enfrontarà al Barça i al Complutense, serà l’estrena de les blaugranes a la lliga en un partit que es jugarà diumenge 25, a les 12.45h.