El Barça cau davant d'una tot poderosa Cuba

Els blaugranes van notar la falta de ritme de competició davant una selección en plena preparació per als Jocs Panamericans

Derrota del Barça d’hockey herba en un enfrontament amistós davant la selecció de Cuba. El conjunt d’Oriol Torras es va veure superat per la selecció illenca, la qual es troba a Barcelona per preparar els Jocs Panamericans.

Domini blaugrana a l’inici

Tot i que en el rànquing mundial, la selecció cubana es troba en el número 70 i en el rànquing panamericà es situa com la dotzena selecció, el Barça va portar la iniciativa de l’enfrontament durant els dos primers períodes. Al final del primer temps, el marcador es va mantenir amb l’empat a zero tot i les ocasions blaugranes. En el segon quart, dues accions desafortunades van desestabilitzar al conjunt català que va patir davant l’extrema verticalitat cubana. Un rebot i un stroke van situar el 0-2 a l’electrònic que passaria a l’1-2 al descans després del gol del Barça.

Intensitat i verticalitat per part dels Cubans

A la represa, els visitants van mantenir el ritme alt i el joc directe, mentre que el Barça va començar a notar el desgast físic, ja que els blaugranes ja fa un més i mig que han finalitzat la temporada.

Finalment, el resultat va ser d’un a cinc per a la selecció de Cuba, la qual ja encara els Jocs Panamericans d’aquest estiu.