Atlètic Terrassa – Barça: els quarts de final de la Lliga

Atlètic Terrassa – Barça: els quarts de final de la Lliga

Els blaugranes, setens a la Lliga, s’enfrontaran a doble partit als egarencs en una eliminatòria que es jugarà aquest mateix cap de setmana

Després d’aconseguir la salvació en un any amb alts i baixos per al Barça Hockey Herba, el conjunt sota les ordres d’Oriol Torras afronta el play-off pel títol de Lliga amb optimisme.

Els encreuaments han fet que els blaugranes s’hagin d’enfrontar a l’Atlètic Terrassa en una eliminatòria a doble partit, en la qual tots dos duels es jugaran al camp dels egarencs. Així doncs, el setè classificat de la Lliga visitarà, en dues ocasions, el segon classificat. El primer partit es jugarà dissabte 11 de maig, mentre que el segon es jugarà l’endemà (tots dos a les 13h).

Oblidar els últims precedents

Els últims enfrontaments entre aquests dos equips no han estat gaire favorables per a un Barça que va patir molt en el partit de la primera volta (6-2 per a l’Atlètic), i que, tot i millorar al Pau Negre, també va caure, per la mínima, a la tornada (1-2).

Tot i els resultats, els blaugranes confien a poder donar la seva millor versió i sorprendre un Atlètic que s’ha mostrat molt fort com a local durant tota la Lliga regular: sis victòries, dos empats i una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut