El Barça torna a plantar cara, però cau per 2-0 davant el Polo

Els blaugranes van començar molt forts, però dos errors abans del descans van sentenciar el partit

“Sabíem que era un partit complicat, però crec que hem pogut fer el nostre partit, la llàstima és que el plantejament anava bé fins al segon gol, que ens ha matat”, apuntava Oriol Torras, tècnic del Barça d’hoquei herba, després de la derrota per 2-0 al camp del Polo.

Un cop més, el Barça va tornar a posar l’ensurt al cos al líder i actual campió de la Divisió d’Honor, però la falta d’efectivitat i algun error puntual en defensa van acabar sentenciant.

Bon inici del Barça

L’enfrontament va començar amb el conjunt sota les ordres de Torras marcant el ritme. Els blaugranes van poder tancar els locals al seu camp i van arribar a disposar de dos penals córner per avançar-se. De fet, el tècnic blaugrana va assegurar, després del partit, que “ens ha faltat aprofitar les ocasions, en especial al primer període, per acabar de posar la por al cos del Polo”, però els del Pau Negre no en van ser capaços. Ja ho advertia el tècnic blaugrana abans del partit: “si aprofitem la meitat d’ocasions, guanyarem”, però no va ser el cas.

En el segon període va arribar la reacció local. El Polo ja no es va deixar tancar tant i va tenir més possessió de la pilota, però les poques ocasions que va tenir van ser resoltes per Adrià Rafi.

La sentència del Polo

Després del descans, la dinàmica del partit havia canviat totalment i va començar el setge del Polo a la porteria de Rafi. Quan quedava una mica més de sis minuts per al final del tercer temps, els locals es van avançar -un gol que no modificava el pla de Torras. Quan tot semblava que s'acabaria decidint en l'últim temps, en l’última acció del tercer període -després d’una badada defensiva- el Polo posava el 2-0 definitiu.

Tal com explicava l’entrenador del Barça després del partit, el segon gol va ser clau perquè el Polo, un cop més, acabés solucionant un partit que se li havia posat molt complicat en el primer temps.