Barça - Tenis: buscant la regularitat per encarar el tram final de lliga amb tranquil·litat

Barça - Tenis: buscant la regularitat per encarar el tram final de lliga amb tranquil·litat

Després de dues jornades en les quals mereixien més, els blaugranes reben el Tenis en un partit vital per sortir de forma quasi definitiva de la zona de perill

A falta de sis jornades per disputar-se i 18 punts per repartir-se res serà definitiu després del partit d’aquest dissabte al Pau Negre. Així ho reafirmava el tècnic blaugrana, Oriol Torras, en la prèvia del partit que enfrontarà al Barça i al Tenis -aquest dissabte a les 13.00h-.

A hores d’ara, els de Torras tenen un punt de marge sobre el Jolaseta (play off de descens) i 10 respecte el Línia 22 (descens directe). Els de Santander es situen dos punts per sobre dels blaugranes que, en cas de victòria local, els superarien a la classificació. El tècnic del Barça però ha assegurat que “res estarà fet ni serà definitiu, tant si guanyem com si perdem”, tot i que sí que ha reconegut la importància de l’enfrontament ja que “és el primer dels 4 rivals directes als quals ens enfrontarem. Sí que és cert que si guanyem ens posem molt bé però estem veient com tots els equips estan rascant punts inesperats”.

Mantenir el bon joc, rematar els partits

Pel que fa a la dinàmica de les últimes jornades Torras ha volgut posar en valor la bona tasca dels seus jugadors tot i les dues derrotes acumulen de forma consecutiva, “crec que hem fet molt bons partits, que hem fet moments molt bons, però que hem estat massa irregulars dins de cada partit”. En aquest sentit, el de Terrassa s’ha mostrat convençut que “si som capaços de mantenir el joc podem sumar punts davant de qualsevol rival”.

D’altra banda, també cal tenir en compte que el Barça recuperarà una peça fonamental per al partit davant el Tenis. Després de sumar alguns minuts davant l’Egara, “més del compte” -com ha explicat Oriol Torras-, Miki Delàs tornarà a estar al cent per cent. De fet, el mateix entrenador blaugrana ha reconegut que “l’objectiu era arribar pel Tenis però ell volia sumar minuts abans de demà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut