El Barça guanya al Club de Campo i escala fins a la setena posició (3-2)

Un strocke transformat per Donoso en el tram final del partit va acabar donant la victòria a un Barça que va situar-se 2-0 en el tercer període

Bombolla d’oxigen per al Barça d’hockey herba que en el seu retorn a la competició, després de l’aturada de tres mesos pel mundial, va superar per 3-2 al Club de Campo. Els madrilenys, que van anar sempre a remolc del Barça, només van poder posar la por al cos del conjunt local quan el Barça es va trobar en inferioritat numèrica.

Bones sensacions després de l’aturada

Els blaugranes, que van mantenir el ritme de competició gràcies al campionat d’Espanya d’hockey sala en el qual van acabar en segona posició, van saber deixar madurar el partit per trobar el seu moment. Després d’un primer període molt igualat i amb poques ocasions -només algun penal córner per banda com a accions més destacades-, David Terraza va posar l’1-0 a l’electrònic a pocs minuts abans del descans. Amb el marcador favorable, els d’Oriol Torras van saber defensar els atacs dels madrilenys que van veure com Martín Gebhardt anotava el 2-0 després de transformar un penal córner.

El Club de Campo reacciona

En l’últim període i amb el marcador en contra, els visitants van bolcar-se a l’atac. Tot i patir, el Barça va saber defensar-se de les constants ocasions que el Club de Campo va generar. Els visitants però, van acabar empatant el partit amb gols en el minut 57 i 61.

Amb el 2-2, i quan semblava que la proesa del Barça es quedaria a en un magnífic empat, Andreas Rafi va trencar la defensa madrilenya per acabar forçant un strocke que Santi Donoso no va desaprofitar.

El Barça respira

Amb aquest resultat el Barça agafa un avantatge de dos punts respecte el play off i de 10 punts respecte el descens directe. Per davant, el conjunt dirigit per Oriol Torras te el CD Terrassa a 4 punts i el Club de Campo i el Júnior, pròxim rival dels blaugranes, a set.