El Barça cau davant el Txuri, però ja és equip de play off (1-7)

El Barça cau davant el Txuri, però ja és equip de play off (1-7)

Òscar Rubio va anotar l’únic gol dels blaugranes que en van encaixar 4 en el primer període. La derrota del Jaca, classifica matemàticament al Barça per al play off

Petit salt, ple de ràbia, per celebrar l’únic gol dels blaugranes en el partit davant el Txuri. Un gol que ja no valia per res, ja que el barça perdia per 1-6 a onze minuts del final, però que era la recompensa a la lluita i el desgast d’Òscar Rubio. El petit dels germans Rubio ha estat el referent en atac sempre que el seu germà, l’Oriol, no ha pogut ser sobre el gel. Amb sis gols en 12 partits, és el tercer màxim anotador del Barça -només per darrera de Carbonell (10) i del seu germà (11)-.

El gol va ser l’alliberament del petit dels Rubio que, tot i veure com el partit es va escapar en el primer període -després d’encaixar 4 gols-, el 14 no va donar cap disc per perdut.

En una situació de superioritat numèrica per al Barça, i després del segon període on els blaugranes van assetjar la porteria visitant sense trobar cap forat, Òscar Rubio va aprofitar un rebot per superar  el porter rus del Txuri. Gol merescut per a un Barça que va rebre un correctiu excessiu pel que es va veure sobre el gel de Barcelona.

Remant contracorrent

El jove ala, que compleix avui 19 anys, és d’aquells jugadors que sempre sumen en un equip. Ja sigui per la rivalitat amb el germà o perquè la joventut fa que les cames guiïn més que el cap, Òscar Rubio va tornar a mostrar l’esperit lluitador que el Barça d’hockey gel ha mostrat aquesta temporada. Perquè, tot i perdre per 1-6, un fora de joc mal assenyalat sempre ha de ser motiu de rèplica. Perquè, una mala passada no es pot tolerar mai. O perquè, una pèrdua ha d’implicar un esforç extra per recuperar el disc.

L’ala dret va ser, el passat diumenge, el referent en atac però també el referent d’un equip que no va poder fer front a les lesions.  De fet, les baixes han obligat a que altres figures apareguessin. Per exemple, el petit dels Rubio Peris que ha estat capaç de convertir-se en una peça clau per al Barça en moments de dificultat. La seva efectivitat sobre el gel es mostra amb una altra estadística: 8 punts de valoració, el cinquè millor valorat de l’equip dirigit per Marcus Fajardo. Una segona línia que, sumada a jugadors experimentats com Carbonell o Ubieto, poden portar al Barça a donar la sorpresa en aquesta recta final de temporada.

El Barça ja és equip de play off

La nota positiva del cap de setmana va ser la derrota del Jaca davant el Puigcerdà. Un resultat que classifica matemàticament al Barça per als play off a falta de dues jornades per disputar-se. Tanmateix, els de Marcus Fajardo encara hauran de sumar una victòria més per assegurar-se la tercera posició a la fase regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut