El Barça treu un punt i continua tercer a la Lliga

Els blaugranes van caure a la pròrroga després de remuntar el partit en dues ocasions

No ha estat el millor inici d’any per al Barça d’hoquei gel, però tampoc ha estat un mal inici. El conjunt de Marcus Fajardo va mostrar, dissabte passat, la seva cara més lluitadora en un matx que es va acabar escapant a la pròrroga. Amb el convenciment de no voler deixar escapar el primer partit de l’any, enfrontament que va ser ajornat a causa del Clàssic disputat al Camp Nou, els blaugranes van aixecar el 0-2 que el Jaca va situar en el marcador al final dels primers 20 minuts. Primer amb un gol d’Oriol Rubio i posteriorment d’Eloi Sin, el Barça tornava les taules al marcador a un minut del final del segon temps.

De nou, reacció blaugrana

En els últims 20 minuts de joc, els aragonesos van poder avançar-se només 47 segons després que el puck toqués de nou el gel (2-3). Un avantatge que va durar molt poc, ja que 30 segons més tard, Marcus Fajardo retornava l’empat a l’electrònic.
El marcador no es va tornar a moure fins al minut 4 de la pròrroga, quan una bona acció del conjunt visitant va situar el definitiu 3-4.

El Barça segon i a l’espera del Puigcerdà

Amb el punt que els de Marcus Fajardo van sumar, els de Barcelona es mantenen en tercera posició amb 17 punts empatats amb el CG Puigcerdà. De fet, els blaugranes rebran, precisament, els de la Cerdanya el proper dissabte.