Dues victòries per acabar l’any

El Barça va aconseguir dues victòries contra el Majadahonda i el Nordic Vikings per poder escalar a la classificació

Els blaugranes van afrontar el partit amb moltes baixes entre jugadors lesionats i juniors que estan disputant el Mundial U20 a Brasov, Rumania.

Barça – SH Majadahonda

El partit entre el conjunt blaugrana i el madrileny no va tenir més color que el blaugrana, ja que els culers van anar sempre per davant del marcador i no van donar opció al Majadahonda. El primer període va ser el més disputat, ja que l’equip d’Einar Meyerson i Danylo Didkovsky no van poder fer mes gran la diferencia i van quedar 1-0. El segon període, les accions de superioritat que van disposar els culers les van materialitzar  amb un resultat de 5-0. Ja a l’últim terç, els blaugranes van seguir concentrats i van poder acabar el partit amb un voluminós 10-1.

Els golejadors d’aquest partit van ser: Oriol Rubio (4 gols), Julian Edström, Gaston Gonzàlez, Adrian Ubieto, Leo Vassilion, Iker Meyerson i el debutant de setze anys Arnau Paya.

Barça – Nordic Vikings

Diumenge, contra el Nordic Vikings, a l’inici del partit, la secció va entregar d’una samarreta al senyor Manel Puigbó, qui va ser un dels pioners de l’hockey blaugrana.

Ja al partit, el primer període va costar els culers entrar al partit i fins a dos minuts de finalitzar-lo el Nordic Vikings  van avançar-se al marcador. Al segon període, els culers van reaccionar amb un gol d’Oriol Rubio, però l’equip visitant van marcar el 1-2 ràpidament. A l’últim període, els culers ho van intentar de totes les maneres, però no trobar de superar la porteria de l’equip suec fins que, quan faltava un minut per finalitzar el partit, els culers sense porter, i amb un jugador més, va empatar el partit a través d’Albert Torner per dur el partit a la pròrroga. Ja al temps extra, cap dels dos equips va poder marcar el gol definitiu i el partit es va resoldre als penals amb gols d’Oriol Rubio i Julia Edström.

Ara els blaugranes ja no disputaran cap més partit aquest any i el proper serà el 8 de gener a Madrid un altre cop contra els Nordic Vikings.