Dotze anys després tornen a Europa

Dotze anys després tornen a Europa

El Barça Hockey Gel va disputar la competició continental aquest cap de setmana amb un balanç d'una victòria i dues derrotes.

Els blaugranes, amb falta de ritme de competició van mostrar bon nivell durant els 3 partits disputats contra Buz Beykoz turc, Mladost Zagred croat i el Brasov Wolves romanès.

Divendres van jugar contra el conjunt turc, on van endur-se la victòria per un resultat de 6-2 amb gols d'Oriol Rubio (2), Eloi Sin, Gastón González i els recent incorporats Leo Vasilisson i Artem Klein.

Ja en el segon partit, els culers van arribar a l'últim període amb avantatge de 3-1 sobre el Mladost Zagreb croat, però el cansament acumulat i la falta de ritme van passar factura i els culers es van deixar remuntar el partit amb un 3-5 final. Els golejadors van ser Artem Klein amb dos gols i Sho Sarusawa.

L'últim partit els blaugranes l'afrontaven com un aprenentatge de la temporada, on el Brasov Wolves era molt superior sobre el paper, i així es va demostrar sobre el gel. Els nostres van saber competir Davant un rival molt superior i van acabar perdent 7-1 amb gol de Leo Vasilisson.

Un cop finalitzada aquesta experiència europea, l'equip ja prepara el primer partit de lliga a casa contra el Milenio Panthers de Logronyo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut