Segueixen pel bon camí (4-6)

El Barça Hockey Gel no deixa fer saltar la sorpresa a Jaca i es manté al capdavant de la fase regular de la Lliga

El Barça Hockey Gel va sortir guanyador per 4-6 del partit disputat a Jaca, corresponent a la tercera jornada de Lliga i que es va haver d'ajornar en el seu dia.

Els culers van sortir a la pista amb la intensitat necessària per seguir en la bona línia que està mostrant l’equip i al minut 10 ja van aconseguir el primer gol de mans del japonès Sho Sarusawa. Tot i les sancions que van patir els jugadors blaugrana, en una acció d’inferioritat, Oriol Rubio va aprofitar una errada defensiva del Jaca per tenir un dos contra u, que va acabar en el gol que posava el marcador 0-2.

Oriol Rubio arriba als 100 gols

A la represa, el ritme del partit el va seguir portant l’equip blaugrana, fins que l’Oriol Rubio -a la foto- va aprofitar un rebot per marcar el seu gol número 100 a la Lliga amb la samarreta blaugrana per posar el 0-3 al marcador. Pocs minuts després, va ser Albert Torner qui va fer pujar el 0-4 al marcador. El Jaca, però, va aconseguir el seu primer gol quan faltaven dos minuts per finalitzar el segon període.

Al tercer parcial, els aragonesos van sortir més connectats i van poder retallar distàncies, però el Barça va tornar a ampliar la diferència a través de l'exjugador del Jaca Gastón González. El Jaca no va abaixar els braços i va posar emoció al partit en anotar dos gols més que deixaven un 4-5 a falta de jugar el darrer minut de partit. Però en els segons finals va ser un altre cop Gastón González qui va obtenir el darrer gol del partit a porta buida per deixar el definitiu 4-6.

Ajornats els partits de Majadahonda

Amb aquesta victòria l’equip barcelonista segueix líder de la Lliga regular, i només li queden dos partits a la pista del Majadahonda, que estaven programats per al cap de setmana vinent, però que han estat ajornats per cassos de covid a l'equip madrileny. El Barça només necessita un punt per disputar els playoffs com a primer de la fase regular.