Derrota als penals

El Barça torna a caure als penals després d’un altre derbi molt intens contra el Puigcerdà (3-4)

Aquest passat dissabte el Barça Hockey Gel ha començat l’any de la mateixa manera que havia tancat el 2020, amb una derrota als penals a la seva pista després d'empatar a tres gols. Si abans de festes va caure davant el Txuri Urdin, aquest cop, el seu botxí ha estat el Puigcerdà en partit corresponent a la quarta  jornada de la Lliga Nacional que es va haver d’ajornar en el seu moment..

Barça i Puigcerdà disputaven el seu tercer xoc de la temporada, primer del quals a la pista blaugrana, després de dos partits celebrats a La Cerdanya amb un balanç pel Barça d’una victòria i una derrota a la pròrroga.

El partit va començar tal i com es preveia, amb molta intensitat per part dels dos equips però el Puigcerdà va ser qui va aconseguir avançar-se al marcador després d’una errada local que va propiciar un u contra el porter. Els culers però, van saber reaccionar amb dos gols en superioritat, el primer, d’Oriol Rubio després d’una jugada individual i a continuació, el seu germà, Òscar Rubio, va desviar un tir d’Adrian Ubieto per anotar el segon gol, que va servir per marxar amb avantatge als vestidors.

A la represa el Puigcerdà va anotar un ràpid gol en tan sols un minut de la represa que va significar l’empat al marcador. A partir d’aquest moment, els culers van disposar de nombroses ocasions en superioritat però no van poder desfer l’empat del marcador.

El tercer període va seguir la tònica dels anteriors períodes amb moltes intervencions de l’àrbitre que va senyalar moltes expulsions pels dos costats fins que, en una acció de superioritat blaugrana, Gaston Gonzalez, va desviar un altre tir d’Ubieto per avançar els culers al marcador. L’alegria però, no va durar gaire ja que a falta de tres minuts per finalitzar el partit, el Puigcerdà va anotar el gol per situar l’empat a l’electrònic i dur el partit a la pròrroga.

Ja a la pròrroga, cap dels dos equips va poder anotar el gol definitiu i el partit es va haver de jugar als penals, on els blaugranes van caure per segon cop en aquesta temporada.

Amb aquest resultat el Barça segueix en tercera posició però amb un partit menys que els dos capdavanters, el Puigcerdà i el Txuri Urdin. El proper cap de setmana el Barça Hockey Gel rebrà la visita del CH Jaca.