La primera victòria de la temporada arriba a Puigcerdà (2-3)

Marc Layola empeny un Barça Hockey Gel que es recupera de la derrota de la setmana anterior en el mateix escenari

Després d’haver disputat l’últim derbi la setmana anterior, el Barça tornava a Puigcerdà amb moltes ganes de revenja després de com es va produir l’última derrota, en què es va deixar igualar un partit que dominava per 2-6 i va caure en els primers moments de la pròroga. En aquesta ocasió, el desenllaç va ser molt diferent i el Barça Hockey Gel va poder guanyar per 2-3 i reflectir en el marcador el domini que va mostrar sobre el gel de Puigcerdà.

Els culers arribaven a aquest tercer partit de Lliga amb dues derrotes en els dos partits disputats, una d’elles a la pròrroga en aquest mateix pavelló. El partit va començar amb un espectacular gol per tota l’escaire de Marc Layola als primers minuts de partit. A partir d’aquell moment, el joc es va interrompre molt degut a les nombroses expulsions que va rebre el conjunt blaugrana. El Puigcerdà, amb la seva arma més perillosa, la superioritat, ho intentava de totes formes, en 5-4 i 5-3, però els culers van saber aprendre dels errors de la setmana anterior i no van concedir cap gol en inferioritat en tot el partit. Amb el solitari gol de Layola es va tancar el primer període.

Al segon període, el Barça va seguir control·lant el joc i va gaudir de diferents oportunitats per augmentar el seu avantatge, però gràcies a dues jugades aïllades, el Puigcerdà va aconseguir avançar-se amb dos gols consecutius de Granell i "Tona"que posava el 2-1 a favor dels locals.

Reacció immediata

L'ombra del que havia passat una setmana abans va estar present al pavelló de Puigcerdà, però en aquesta ocasió, els culers van saber reaccionar i Marc Layola va anotar l’empat després d’un dos contra u, quan sorprenentment el Barça estava jugant amb inferioritat per una de les diferents expulsions que van patir els jugadors barcelonistes.

La igualada a 2 gols no va durar gaire i un minut després, el Barça Hockey Gel va tornar a posar-se per davant gràcies a una acció col·lectiva que culminarien els germans Torner, al desviar Guillem Torner el tir del seu germà Albert.

Al tercer temps ja no es mouria el marcador, i tot i que el Barça va haver de patir per superar les diferents inferioritats a causa de les expulsions, i al canvi del porter del Puigcerdà al darrer minut per disposar d'un home més en el joc de l'equip, va poder disposar fins i tot d'alguna oportunitat que no va poder aprofitar. Finalment, el conjunt de Ramon Baron es va poder treure l'espina de la setmana anterior i aconseguir la primera victòria de la temporada.

Amb aquest resultat, el Barça Hockey Gel es situa quart amb 4 punts en tres partits disputats i ara tindrà cinc partits seguits a casa, el primer d’ells, la setmana vinent contra el Majadahonda.