Derrota a la pròrroga (7-6) en el primer derbi

Una desconnexió al tercer període i les expulsions provoquen la derrota del Barça Hockey Gel a la pista del Puigcerdà

Tot i tenir un avantatge de 2-6 al final del segon període, el Barça Hockey Gel va desconnectar del partit en el tercer tram i va permetre la remuntada del Puigcerdà, que va poder igualar i forçar una pròrroga que va decantar l'enfrontament a favor dels de La Cerdanya en el segon partit del Barça a la Lliga d'aquesta temporada.

El partit va començar amb un Pugicerdà endollat que ja va aconseguir el seu primer gol en els primers minuts. Malgrat trobar-se amb aquest gol en contra, el Barça a mesura que anava avançant el partit començava a agafar el ritme i això es va reflectir al marcador quan va poder avançar-se amb dos gols en tres minuts: el primer de Julian Edstom i el segon de Quim Muratet, el seu primer gol a la categoria sènior.

Al segon període, el Barça va passar per sobre del Puigcerdà i la seva efectivitat va començar amb un gol ràpid d’Oriol Rubio que posava l'1-3. Iker Meyerson també es va estrenar com a golejador del primer equip blaugrana, a l'anotar un bonic gol en un llançament des de lluny. El 1-5 va ser obra d’Òscar Rubio, que davant del porter no va fallar i va marcar per l’escaire. El Puigcerdà va poder retallar la diferència a l'anotar el 2-5 en superioritat, però a les acaballes del segon període, un altre cop Quim Muratet va fer pujar el 2-6 al marcador.

Inesperada desconnexió blaugrana

Ja en el tercer període, amb el partit molt ben encarat amb un considerable avantatge al marcador, va ser quan els blaugranes es van desconnectar del joc. A més, unes expulsions innecessàries van influir en la remuntada del Puigcerdà, que va poder materialitzar 4 gols que els va permetre empatar el partit amb un inesperat 6-6 que va obligar a jugar-se la pròrroga. Ja en el període afegit, els ceretans només van necessitar 30 segons per aprofitar un 1 contra el porter per anotar el gol que els donava la victòria.

Amb aquest resultat el Barça va sumar el primer punt de la temporada, però encara té tres partits pendents per jugar.

El proper partit dels blaugranes es disputarà la setmana vinent un altre cop a La Cerdanya contra el Puigcerdà.