La Continental Cup canvia de format

La Continental Cup canvia de format

Si no hi ha canvis d’última hora, la IIHF ja ha anunciat quin serà el grup del Barça Hockey Gel per a la competició europea de la propera temporada

La Federació Internacional d’Hockey Gel (IIHF) ha anunciat els grups de la Continental Cup per a la temporada 2020-2021. El Barça ha estat emparellat amb el representant serbi, el turc i el búlgar, tots tres encara pendents de confirmar per les respectives federacions nacionals.

Cal destacar, que el Barça -el tercer millor club de la primera ronda, segons el rànquing de la IIHF- s’enfrontarà a dos rivals que, a priori, són assequible, doncs la lliga turca i la búlgara estarien per sota de la LNHH.

Canvi de format

Una de les novetats, és que, a causa de la crisi sanitària per a la COVID-19, la primera ronda es disputarà del 16-18 d’octubre (en una única seu encara a determinar). A més, en aquesta edició seran dos equips per grup els que avançaran a la segona ronda, en la qual hi hauria una nova fase de grups -l’última abans de la final-.

Això vol dir, que en cas que el Barça sigui primer de grup, s’enfrontaria, ja en segona ronda, al representant de Polònia, al de Dinamarca i al de Romania. Per contra, en cas de ser segon, els blaugranes s’enfrontarien al representant francès, hongarès i al representant kazajistaní.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut