Abatuts

Abatuts

El Barça cau a la pròrroga davant el Puigcerdà i es queda fora de la final de la lliga

Diumenge passat es va tornar a demostrar que l’esport pot ser molt injust. El Barça Hockey Gel tornava a ser infinitament superior davant l’etern rival, en el tercer i decisiu partit de la semifinal de la lliga.

El conjunt de Marcus Fajardo seria capaç de refer-se del gol que els visitants anotarien abans que es complís el primer minut de joc (0-1), després d’una errada del porter blaugrana. En el minut 11 de terç, Eloi Sin tornava a situar les taules al marcador amb un gran gol que donava aire al Barça i que tornava a situar el partit a la casella de sortida.

Ja en el segon període, els locals tornarien a ser molt superiors, gràcies a una bona defensa i a un major control de la pastilla, que permetia generar ocasions de gol constantment. Així i tot, els de la capital catalana només van poder anotar un gol (2-1) -obra d’Òscar Rubio-, fet que deixava el partit obert de cara al tercer període.

Mala fortuna

En l’últim terç, els blaugrana mantindrien el control del partit, però el marcador ajustat seguia donant opcions a un Puigcerdà que, a 10 minuts per al final, situaria l’empat a 2 en una acció polèmica arran d’un possible fora de joc.

La falta de gol fins al final del partit, va obligar a tots dos conjunts a anar a la pròrroga per decidir qui acompanyava al Txuri-Urdin a la final de la lliga.

Després d’una eliminatòria en la qual el Barça havia estat clarament superior, una acció que quasi dona el gol de la victòria als culers, va permetre muntar un contracop als de la Cerdanya que acabaria significant el 2-3 definitiu.

El gol, no absent de polèmica per un nou fora de joc, deixa al Barça fora de la final i obligant-lo a lluitar per ser a la Final Four de la Copa del rei. En aquest sentit, el proper cap de setmana el Barça visitarà el Majadahonda en el primer partit dels quarts de final de la Copa.