Demà més

Demà més

El Barça s'imposa al Puigcerdà i força el tercer partit de l'eliminatòria, que es jugarà demà a les 14.30 h

Hi haurà tercer partit al Palau de Gel, demà a les 14.30 h. El Barça ha superat aquesta tarda el Puigcerdà per 4-3 en un duel en què els de Barcelona han estat superiors.

El conjunt de Marcus Fajardo ha saltat al gel amb la lliçó apresa. Després de la derrota del primer partit, la intensitat ha estat present des del primer contacte del disc amb el gel. La pressió -gairebé perfecta en el primer i tercer terç- i el control del disc -amb possessions en camp ofensiu de més de tres minuts seguits- han fet que el Barça hagi pogut abocar-se a l'atac, fins al punt que ha doblat els de la Cerdanya en tirs a porteria (45-21).

Després d'uns primers minuts de domini absolut del Barça, només eclipsat per l'actuació del porter del Puigcerdà, Oriol Rubio ha estrenat el marcador amb un gol en el minut 15 de partit, en una acció de superioritat.

Els de Marcus Fajardo han activat el mode piconadora -que ja es va veure en el tercer parcial del primer duel, però que llavors no va donar resultat- per situar el 2-0 en menys d'un minut i mig. Pol Giménez ha rematat una excel·lent assistència d'Adrián Ubieto, per deixar en estat de xoc el Puigcerdà, que se n'ha anat al descans amb el 2-0 en el marcador.

Bogeria en el segon període

Després del primer pas pels vestidors, la dinàmica de l'enfrontament canviaria radicalment. Els visitants han sabut fer un joc subterrani que els ha permès treure més d'una exclusió rigorosa. Això ho ha aprofitat el Puigcerdà, que ha situat el 2-1, en el minut 4.30 de terç, i el 3-2 a 8 minuts per al segon descans.

Instants abans, en el 27 de partit, Adrián Ubieto havia anotat el tercer gol blaugrana, després de l'assistència d'Oriol Rubio que ha deixat un disc perfecte per a l'arribada del defensa nascut a Jaca, el qual ha afusellat la porteria visitant. Ubieto ha acabat signant un dels millors partits de la temporada, sumant tres punts, després d'un gol i dues assistències.

El Barça ha marxat a l'última aturada amb la sensació de no haver pogut sentenciar un partit en què estava sent superior, per acumular massa minuts en inferioritat.

Hi haurà tercer partit

Amb el Puigcerdà presionant ha tornat la versió més estable dels culers, que han situat el 4-2 a l'electrònic gràcies al gol d'Òscar Rubio. La diana ha donat confiança a un Barça que ha tornat a tenir molt més control de la possessió, adormint el partit i evitant les ocasions del Puigcerdà mitjançant l'"hoquei control".

A 8 minuts per al final, ha acabat arribant el tercer dels visitants que, tot i jugar els últims minuts sense porter, no han pogut evitar la derrota.

D'aquesta manera, el Barça iguala l'eliminatòria i força el tercer partit, que es jugarà demà, a les 14.30 h, al Palau de Gel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut