Alejandro Carbonell: “Només tenim la pressió que ens posem nosaltres”

Alejandro Carbonell: “Només tenim la pressió que ens posem nosaltres”

Un dels jugadors més experimentats del Barça Hockey Gel és optimista de cara al repte que l’equip blaugrana afronta aquest cap de setmana amb la semifinal de la Lliga

Diu la dita que qui juga amb foc, es crema. I dissabte passat, a Puigcerdà, el Barça Hockey Gel es va cremar en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals de la Lliga.

El 4-2 que mostrava el marcador al final dels 60 minuts de joc, posen contra les cordes un Barça que està obligat a guanyar demà (14.30 h) per forçar el tercer partit, el qual es jugaria diumenge (també a les 14.30 h).

Els blaugrana van notar el mal inici de partit i es van veure superats per la rauxa dels locals, la qual es va imposar al talent d’un Barça que sempre que “igualem la intensitat del rival, ens imposem”, apunta Alejandro Carbonell, davanter del Barça Hockey Gel.

En la seva segona temporada com a blaugrana, Carbonell -nascut a Jaca- afronta el partit de dissabte amb optimisme i tranquil·litat. Destaca que “necessitem seguir amb el joc que veníem fent, si sortim amb més intensitat posarem el partit al nostre favor”. De fet, per al blaugrana de 26 anys, “la qualitat tècnica que té aquest equip és superior a la resta, això vol dir que si els igualem en intensitat, la lògica diu que el que guanyarà és el talent”.

Més enllà de la desconnexió de dissabte passat, el Barça també va patir per no estar prou compacte, per no tenir prou controlada la pastilla i pel joc caòtic que va permetre al Puigcerdà sortir al contraatac. Aquestes, sumada a la bona actuació del porter local, van ser les causes de la derrota, segons Carbonell.

I és que la fase regular del conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo ha posat el llistó dels culers molt alt. Per això, la derrota en el primer partit de l’eliminatòria es veu com “un toc d’atenció, que ja ens ha servit en anteriors ocasions per recuperar la nostra millor versió”, recorda Carbonell.

Els blaugrana ja van ensopegar amb la mateixa pedra davant el Majadahonda i el Jaca, els quals van aprofitar el mal inici dels culers per emportar-se dues victòries en la fase regular.

Sense pressió

“Tota la pressió que tenim és la que ens posem nosaltres mateixos. No estem obligats a guanyar-ho tot, però ho volem fer. Al cap i a la fi, no podem arruïnar tota la feina feta al llarg del primer tram de temporada en dues setmanes. Ara toca pensar en guanyar dissabte, després tocarà pensar en diumenge i anar pas a pas”, afirma l’ala esquerra del Barça.

On sí que s’ha mostrat contundent Alejandro Carbonell és a reconèixer que “aquells que portem més anys a primer nivell o que comptem amb experiència internacional haurem de fer una passa endavant. Així i tot, crec que tenim equip per guanyar dissabte, però per aconseguir-ho haurem de donar-ho tot des del primer minut”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut