Barça-Puigcerdà: les semis de lliga

Barça-Puigcerdà: les semis de lliga

La victòria del Barça davant el Puigcerdà d’aquest cap de setmana va condemnar als de la Cerdanya a ser quarts de la fase regular

El Barça Hockey Gel va superar aquest cap de setmana per 4-7 al Puigcerdà en l’últim partit de la fase regular. El duel, intranscendent per al Barça que ja s’havia assegurat la primera plaça, només servia per acabar de decidir en quina posició acabarien els de la Cerdanya la primera fase.

La derrota del Jaca davant el Txuri donava opcions als locals que, en cas de guanyar, podien acabar la fase regular en tercera posició, evitant així al Barça a les semifinals.

Els blaugrana però, van ser superiors durant bona part del partit i van acabar emportant-se una victòria treballada per 4-7, sumant la dotzena victòria en 16 jornades i condemnant al Puigcerdà a la quarta plaça.

Les semis començaran a la Cerdanya

D’aquesta manera els dos equips catalans es veuran les cares a les semifinals de la lliga. L’eliminatòria, al millor de tres partits, començarà el 29 de febrer amb el primer partit a la pista del Puigcerdà.

El segon duel es disputarà a Barcelona el dissabte 7 de març, mentre que un hipotètic tercer partit es jugaria l’endemà, diumenge 8 de març.

L’altre eliminatòria la jugaran el Jaca i el Txuri Urdin amb el factor camp favorable als de Sant Sebastià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut