El Barça visita Puigcerdà amb la vista posada en el play-off

El Barça visita Puigcerdà amb la vista posada en el play-off

Els blaugranes, amb la primera plaça assegurada, visiten la pista de l’etern rival en una jornada en la qual es resoldran els encreuaments de semifinals de Lliga

“Els partits davant el Puigcerdà sempre són divertits de jugar”, assegura Adrián Ubieto, un dels pilars del Barça Hockey Gel.

El defensa culer s’ha mostrat tranquil abans d’afrontar l’última jornada de la fase regular, en la qual el Barça visitarà el camp del Puigcerdà, l'única pista en la qual els de Marcus Fajardo encara no han guanyat aquesta temporada.

Pensant en el play-off

L’última jornada arriba sense res en joc per a un Barça que ja té la primera plaça assegurada, i per a un Txuri que serà segon. D’altra banda, el Jaca i el Puigcerdà encara hauran de repartir-se la tercera i quarta plaça. Per aquest motiu, “afrontem el partit com una preparació per als play-off”, apunta Ubieto.

Pel que fa a un possible encreuament amb el Puigcerdà a les semifinals, el defensa blaugrana assegura que “si volem guanyar-ho tot, ens hem de preparar per enfrontar-nos a qualsevol”. En aquest sentit, el de Jaca no s’amaga i afirma que “l’objectiu és guanyar-ho tot; no t’enganyaré que si hem arribat fins aquí és perquè ho volem tot, però sabem que encara no hem fet res”.

El partit entre el Puigcerdà i el Barça es disputarà dissabte a les 22 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut