Lluiten fins al final

El Barça Hockey Gel cau en duel vibrant davant el Jaca però manté el liderat

Derrota del Barça en l’última visita a Jaca. Els blaugrana van haver de remar en contra en més d’una ocasió al llarg del partit.

En el primer període, els aragonesos es van avançar superat el minut 14. Dos minuts més tard, Oriol Rubio tornava les taules al marcador amb un gran gol assistit per Ubieto.

En el segon temps, els locals tornaven a avançar-se amb el gol de Sergio Sarasa, l’únic dels segons 20 minuts de joc.

Ja en l’últim període arribaria la bogeria. Abans d’arribar al minut 2 del tercer temps, Carbonell empatava el partit, però el Jaca començava un atac ferotge que situava amb el 2-1 25 segons després i acabava amb el 5-2 en el minut 7 del terç.

Oriol Rubio va escurçar la diferència amb el 5-3, però els locals tornaven els quatre de diferència poc més d’un minut més tard.

Encara abans d’acabar el partit, Òscar Rubio i Oriol Rubio anotaven dues dianes per situar el 6-5 a dos minuts del final, però el marcador ja no es mouria.

Líders a falta de cinc jornades

La derrota manté al Barça com a líder provisional amb 19 punts i un partit més que el Txuri a falta de cinc jornades per disputar-se.

El Barça començarà el 2020 amb un derbi a casa (4 de gener), abans de visitar la pista del Majadahonda i la del Txuri. La fase regular acabarà amb la visita del Jaca a Barcelona i un últim derbi a Puigcerdà.