La pista de gel del FC Barcelona, escenari del preolímpic d'hockey gel

La pista de gel del FC Barcelona, escenari del preolímpic d'hockey gel

Serà els dies 13,14 i 15 de desembre quan Espanya, Holanda, Mèxic i Xina Taipéi es dusputin l’única plaça per a la següent ronda

Aquest matí ha estat presentat el torneig preolímpic d’hockey gel que es disputarà a Barcelona els propers 13,14 i 15 de desembre. Concretament, serà a la pista de gel del FC Barcelona on Espanya, Holanda, Mèxic i Xina Taipéi es disputin l’única plaça per continuar endavant en el camí fins a Pequín 2022.

La primera de tres rondes

Cal destacar, que aquesta és la segona ronda d’aquest preolímpic, i que el vencedor d’aquesta fase encara n’haurà de superar dues més si vol ser als Jocs Olímpics. 

Aquesta fase -així com les pròximes- es disputen en format de lligueta. El partit inaugural enfrontarà a Mèxic i a Holanda, la gran favorita, (divendres 13 a les 16h). Just després, a les 20h, la selecció espanyola disputarà el seu primer partit davant China Taipéi. El segon enfrontament d'Espanya -que sempre jugarà a les 20h- serà davant Mèxic (dissabte 14) i tancarà el preolímpic amb el duel més interessant davant Holanda. 

Quatre blaugranes amb la selecció espanyola

A més, un altre dels aspectes destacats és la presència de quatre jugadors del primer equip del Barça Hockey Gel. Es tracta d'Oriol i Òscar Rubio, Adrián Ubieto i Alejandro Carbonell.

En aquest sentit, el capità del Barça i jugador de la selecció espanyola, Oriol Rubio, ha assegurat que "és un repte important per a nosaltres, serà estrany jugar a casa i no vestir del Barça però lluitar per ser en uns Jocs Olímpics és un somni".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut