Marsella, de 'La Casa de Papel', blaugrana per uns dies

Marsella, de 'La Casa de Papel', blaugrana per uns dies

Luka Peroš, actor de la popular serie televisiva, ha estat entrenant diversos dies amb el primer equip del Barça Hockey Gel per preparar una prova per a un nou projecte

Un dels membres de la banda de lladres més coneguda dels últims temps s'ha vestit de blaugrana per uns dies. Es tracta de Luka Peroš, actor que encarna el paper de Marsella a la sèrie de Netflix "La Casa de Papel".

Peroš, nascut a Croàcia, ha estat preparant una prova per a un nou projecte audiovisual, motiu pel qual ha estat formant part del primer equip del Barça Hockey Gel durant uns dies. Marsella ja havia jugat a hoquei gel en la seva joventut, esport que venia de família, doncs el seu avi havia estat jugador professional.

El tècnic del Barça Hockey Gel, Marcus Fajardo, ha assegurat que "té un bon nivell per haver estat tant de temps sense jugar. Per nosaltres és un plaer rebre'l i poder ajudar-lo".

VO190923A45429_-_ActorHoqueiGel20092019_pic_dsc_0595

Un gran culer

A més de ser un aficionat a l'hoquei, l'actor també ha explicat ser un "amant del bon futbol" i ha assegurat que "al Camp nou tens el millor del món". De fet, el croat va presenciar el Barça-València de lliga des de la llotja de l'estadi, podent gaudir de la victòria del conjunt d'Ernesto Valverde per 5-2.

Llotja14092019_pic__w9a2770

"La Casa de Papel", un boom

D'altra banda, Peroš també ha destacat l'experiència de formar part d'una sèrie tant exitosa com "La Casa de Papel", la qual l'ha qualificat de "bogeria, ja que encara no sóc conscient de l'èxit a nivell personal". Així i tot, s'ha mostrat "molt content d'haver viscut aquesta experiència, d'haver pogut gravar aquesta sèrie. Després que tingui èxit ja no està a les teves mans". En relació a la quarta temporada, l'actor que encarna Marsella no ha volgut avançar cap detall i només ha reconegut estar desitjant veure-la.

Cal recordar, que a més de "La Casa de Papel", Luka Peroš també ha format part de pel·lícules com "El fotògraf de Mathaussen" o de la sèrie "Mar de plástico".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut