El Barça Hockey Gel supera el Jaca i es consolida en el liderat

El Barça Hockey Gel supera el Jaca i es consolida en el liderat

Els blaugrana van passar per sobre del Jaca i se situen com a líders de l'LNHH

Victòria contundent del Barça Hockey Gel davant el Jaca en el partit corresponent a la jornada número 3 de l'LNHH. Els blaugrana no van donar cap opció a un Jaca que, tot i avançar-se en el marcador, no va poder frenar l’ofensiva blaugrana ni perforar la porteria de David Ros.

El Barça va ser capaç d’empatar el partit en la primera acció de superioritat, gràcies al gol d’Iker Barandiaran. Ja en el segon període, els homes de Marcus Fajardo van posar una marxa més i van tornar a signar uns segons 20 minuts de màxima qualitat.

Adrián Ubieto (1-2), Arturo Guerra (1-3) i Oriol Rubio (1-4), deixaven el partit encarrilat i Héctor Alastruey (1-5) i Óscar Rubio (1-6) sentenciaven el duel en el tercer període.

Tres de tres

La victòria davant el Jaca situa el Barça Hockey Gel líder en solitari amb 8 punts. El Txuri és segon amb 7, mentre que el Majadahonda (amb un partit més) és tercer amb cinc punts.

Després de tres jornades, el conjunt de Fajardo encara no coneix la derrota, una dinàmica que espera allargar la pròxima setmana quan el Puigcerdà visiti Barcelona en el primer derbi de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut