Més que prometedors

L'Hockey Gel comença la temporada encadenant victòries després de superar al Txuri a la pròrroga

El Barça d’hoquei gel funciona i funcionarà. La contundència mostrada sobre el Palau de Gel el passat dissabte davant el Txuri Urdin ha estat un avís per a navegants. El conjunt de Marcus Fajardo s’ha reforçat enguany a la perfecció. A les bones dinàmiques de la temporada passada, cal afegir-li la qualitat de les tres incorporacions que han sumat ordre i brillantor en atac.

El duel va començar de la millor manera possible per a un Barça que va ser capaç de frenar l’estampida inicial del conjunt basc. Al segon temps, Edstrom començava a fer funcionar la màquina de producció ofensiva blaugrana.

Un segon període a recordar

El suec rebia una pastilla recollida per Oriol Rubio, qui assistia perquè Edstrom -amb un xut perfecte a l’escaire esquerra de la porteria d’Ander Alcaine- avances al Barça en el marcador (1-0).

Amb el gol, els blaugrana es van alliberar i les idees van començar a ser més originals que mai en atac. Sis minuts després del primer gol català, Didkovsky recuperava la pastilla sobre la línia blava per penetrar pel cantó dret de l’atac i plantar-se sol davant del porter a qui superaria, de nou, amb un xut a l’escaire esquerra (2-0).

Dos minuts més tard, Edstrom li tornaria l’assistència al gran dels Rubio. Una passada magistral, després de contemporitzar l’atac, perquè el davanter blaugrana anotés el tercer gol del Barça (3-0).

Seria llavors quan arribaria la cirereta a un segon període dels locals per recordar. Un mal refús de la defensa basca l’aprofitaria Edstrom per plantar-se sol davant el porter visitant. De nou, la pausa i el temple del jugador suec -que va demostrar que veia accions que només ell era capaç de veure- li van permetre superar a Alcaine amb dues fintes rapidíssimes per marcar el quart del Barça a plaer.

Reacció visitant

Després d’uns minuts de desconcert, el Txuri va recuperar el ritme del primer període. Els de sant Sebastià van poder escurçar el marcador fins al 4-2, però -quan millor estaven jugant els visitants-, una gran acció d’Alejanndro Carbonell tornava a situar els tres gols de diferència al final del segon període (5-2).

Ja en l’últim temps, el Barça va patir i va veure com la feina de dos temps quedava en un no res després d’encaixar tres gols. El partit s’havia de decidir a la pròrroga.

Amb el tres contra tres al gel, no podia ser un altre sinó Edstrom qui anotés el gol de la victòria. Després d’una errada en atac del Txuri, Oriol Rubio sortia al contracop. Després que Rubio hagués de guanyar temps per esperar a l’arribada dels seus companys, Adrián Ubieto assistia a la perfecció perquè Edstrom -que apareixia des del darrera- anotava el 6-5 definitiu.

Líders amb un partit menys

La victòria davant el Txuri situa al conjunt de Marcus Fajardo com a líder de la LNHH. Tot i haver perdut un punt (per haver anat a la pròrroga), els blaugranes empaten en primera posició amb el Majadahonda amb qui tenen l’average particular guanyat.

Tant Barça com Majadahonda sumen cinc punts, tot i que els Madrilenys han disputat un partit més. Aquesta pròxima jornada, el Barça visitarà al Jaca en un partit que es disputarà dissabte 5 a les 21.30h.