S’alça el teló al Palau de Gel

S’alça el teló al Palau de Gel

El Barça Hockey Gel comença aquest dissabte la temporada rebent al Mahadajonda (21.30h)

El Palau de Gel ja és a punt perquè aquest dissabte el Barça Hockey Gel doni el tret de sortida a la temporada. Els homes de Marcus Fajardo comencen el camí en una temporada en la qual esperen repetir els èxits a la Copa del Rei, però en què l’objectiu principal ha de ser la lliga -títol que fa 10 anys que se li resisteix al Barça-.

El Majadahonda per començar

El primer rival per començar la conquesta d’aquest títol serà el Majadahonda, que visitarà el Palau de Gel aquest dissabte (21.30h).

Els madrilenys, que van enfrontar-se al Jaca en la primera jornada de competició (els blaugranes descansaven), arriben amb una victòria en el seu registre després de superar al conjunt aragonès a la pròrroga (4-3). 

El calendari del Barça

La setmana vinent, els blaugranes es veuran les cares amb l’actual campió, el Txuri-Urdin, un partit que també es disputarà a Barcelona. 

Cal destacar, que el primer derbi que es disputarà enguany serà el 12 d’octure quan els de la Cerdanya viatjaran fins el Palau. La segona visita dels de Puigcerdà serà el 15 de febrer. D’altra banda, el Barça visitarà la pista de l’etern rival el 4 de gener per tancar la primera volta, i el 15 de febrer en l’última jornada de la fase regular. 

Els play-off es jugaran el cap de setmana del 29 de febrer i del 7 de març, mentre que la final de la lliga es jugarà del 14 al 28 de març. Per últim, la Copa del rei es disputarà el cap de setmana del 4 i del 5 d’abril.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut