L'hoquei gel rep el reconeixement del Club pel títol de Copa

L'hoquei gel rep el reconeixement del Club pel títol de Copa

El primer equip del Barça d’hoquei gel ha participat aquesta tarda en un acte de reconeixement, presidit pel directiu Oriol Tomàs, arran del títol de Copa del Rei aconseguit

La Llotja Presidencial del Camp Nou ha estat la ubicació per a l’acte de reconeixement que el primer equip del Barça d'hoquei gel ha rebut aquesta tarda arran del títol de la Copa del Rei del mes de març passat.

L’acte ha comptat amb la presència de tots els jugadors i staff tècnic i ha estat presidit -amb permís del trofeu- pel membre de la junta directiva i responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs; el membre de la Comissió Social responsable dels esports amateurs, Jaume Carreter; el membre de la comissió d’aquest esport, Josep Maria Cortal, i els delegats del Barça hoquei gel, Miren Huriarte i Toni Miquel.

Un títol molt lluitat

Cal recordar que el Barça va haver de superar l’actual campió de l'LNHH, el Txuri-Urdin, en una semifinal que es va decidir a la pròrroga. L’endemà, els blaugranes es van imposar, amb molta claredat, al Puigcerdà per 1-5.

Declaracions d’Oriol Tomàs, directiu responsable dels esports amateurs del FC Barcelona

“Com qualsevol club, com el primer equip de futbol o de bàsquet, quan es guanya un títol s’ha de celebrar. Els esports amateurs són un club dins del club, i per això hem de fomentar el sentit de pertinença dins del Barça. Estem molt contents per haver guanyat aquesta Copa del Rei, no només pel fet de guanyar un títol, sinó perquè quan un equip amateur s’imposa a un equip professional, és la demostració que s’ha fet bé la feina”.

Declaracions de Bruno Baldris, jugador del Barça d'hoquei gel

“Estem molt agraïts de poder ser avui aquí. Que el Barça ens faci un reconeixement com aquest sempre és ben rebut i especial. El gol de la semifinal el guardo com un molt bon record, marcar a la pròrroga un gol que et dona el pas a la final sempre és especial, però l’important era guanyar la Copa”. “De cara a la propera temporada estem obligats a repetir. Quan estàs al Barça has de guanyar sí o sí, i certament, tocarà fer un pas endavant a la Lliga”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut