El Barça es proclama campió de la Copa del Rei 2019

El Barça es proclama campió de la Copa del Rei 2019

Els blaugranes s’han imposat en una final que han dominat des d’un inici davant un Puigcerdà que no ha pogut plantar cara

La història de fa quatre anys es repeteix. El Barça ha tornat a alçar-se amb el títol de campió de Copa del Rei després de superar per 1-5 al CG Puigcerdà. Els blaugranes, que van superar a la pròrroga al Txuri-Urdin (4-5), han fet un monòleg en la final sobre el gel de Jaca.

En el primer període, el Barça ha encarrilat el partit situant el 0-3 al final dels primers 20 minuts. Òscar Rubio (0-1), Iker Barandiaran (0-2) i Bruno Baldris (0-3) han perforat la porteria local per deixar als de la Cerdanya sense opcions quan només s’havia jugat el primer període.

El ritme no ha canviat en el segon temps i el Barça ha seguit dominant sobre el gel aragonès. El conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo ha estat capaç de millorar la versió de la semifinal en la qual va superar al recent campió de lliga.

Gerasymenko ha situat el quart a cinc minuts d’acabar el segon temps per rematar una final, que només s’ha igualat a l’inici de l’últim període quan el Puigcerdà ha estat capaç d’anotar el seu únic gol (1-4). Tot i la reacció dels de la Cerdanyà, Barandiaran ha repetit en el seu compte particular per acabar de sentenciar l’enfrontament.

La història és repeteix

Amb aquesta victòria el Barça tornar a conquerir el títol de Copa quatre anys després. De fet, el 2015 els blaugranes també van superar als de Donosti a la pròrroga (6-7) i van dominar al Puigcerdà en una final en la qual el Barça es va imposar per 6-2.

Enguany, el conjunt blaugrana ha tornat a penjar-se la medalla d’or fent el mateix camí: guanyant al Txuri a semifinals i dominant al Puigcerdà a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut