El Barça guanya i es classifica per a la Final Four de Copa

Victòria per 3-1 davant el Majadahonda que li val al conjunt de Marcus Fajardo per ser a les semifinals de la competició del KO

La solvència a la porteria va ser un dels aspectes clau de la victòria del Barça per 3-1 davant el Majadahonda. Aaron Carretero va reaparèixer al màxim nivell assolint un 94,12% d’aturades al llarg dels seixanta minuts de joc.

La porteria però, no va ser l’única clau d’un partit més aviat feixuc i en el qual no vàrem poder veure el Barça més fi de la temporada, però sí el més efectiu per assolir l’objectiu de ser a la Final Four de Copa.

Aixecant el marcador advers

Els blaugranes eren conscients del repte que afrontaven, ja que estaven obligats a guanyar com a mínim per dos gols. El partit però, es va complicar en el minut 11 del primer període amb el 0-1, just quan vèiem un Barça erràtic a causa dels nervis.

La reacció blaugrana no es va fer esperar. La maquinària ofensiva va començar a funcionar i els catalans van tancar al Majadahonda a la seva pista durant un bon grapat de minuts. Abans de concloure el primer temps, Óscar Rubio empatava el partit i en el 3 del segon període el seu germà, Oriol Rubio, situava el primer avantatge local (2-1). Eloi Sin acabaria rematant la feina superada la mitja hora de joc amb el 3-1, un avantatge que donava la classificació al Barça i que ja no es mouria.

El campió de la LNHH espera a semifinals

Tot i que el Barça va fregar durant molts minuts el tercer lloc de grup -necessitava un gol més per superar el Majadahonda a la classificació-, el conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo va acabar passant com a quart de la lligueta de quarts. Això vol dir que els blaugranes s’enfrontaran al Txuri-Urdin (nou campió de lliga després de superar al Puigcerdà) en la semifinal. L’altra semifinal la jugaran Puigcerdà i Majadahonda.