El Barça cau al Palau però dona arguments per somiar amb la remuntada (4-5)

Els blaugranes han estat molt superiors a un Puigcerdà que va aprofitar tres errors defensius per sentenciar el partit

Derrota injusta d’un Barça d’hockey gel que només va cometre un error: perdonar-li la vida al seu rival quan ja s’olorava el KO. Els blaugranes van ser molt superiors en el primer partit de l’eliminatòria, disputat ahir al Palau de Gel i que va acabar amb victòria del Puigcerdà per 4-5.

Tres errors compliquen l’eliminatòria

Els blaugranes van començar el partit de la millor manera possible amb un gol matiner d’Iegor Gerasymenko que posava l’1-0 quan encara no s’havia arribat al minut 2 de partit. Els locals van tancar completament al Puigcerdà al llarg de diverses fases del partit, però, així i tot, en el minut onze del primer terç els de la Cerdanyà van igualar l’enfrontament. La resposta blaugrana arribaria només 3 minuts més tard i sorgiria de l’stick d’Òscar Rubio, que obria el seu compte golejador particular per posar el 2-1.

En el segon temps el Barça va tenir l’oportunitat per sentenciar el partit. Després del 3-1 -obra d’Alejandro Carbonell- els de Barcelona van tenir ocasions per encarrilar de manera definitiva el partit i anar amb la millor de les situacions possibles a Puigcerdà. La fortuna però, es va posar del cantó dels visitants que, després d’escurçar distàncies amb el 3-2, van aprofitar tres errors defensius que van capgirar per complert el guió del partit que passava del 3-1 al 3-5 a sis minuts del final.

Tot i que el Barça va tornar a assetjar la porteria visitant durant els tres últims minuts de partit, arribant a marcar el 3-4 a pocs segons del final (Òscar Rubio), el Puigcerdà va acabar emportant-se la victòria, posant el 0-1 a l’eliminatòria que viatjarà la setmana vinent a la Cerdanya.

Complicat, però no impossible

Tot i que aquesta era la situació temuda a les files blaugranes, la plantilla confia plenament en poder donar la volta a l’eliminatòria de semifinals i més, després del joc mostrar aquest dissabte al Palau de Gel.

El primer pas serà igualar la semifinal guanyant el partit del proper dissabte a les 22.00 hores. En cas de victòria del Barça, l’eliminatòria es decidiria en un tercer partit de desempat que es jugaria el diumenge a les 14.00h.