La lliga torna a casa

La lliga torna a casa

Després de guanyar per 31 punts al Tenerife, el Barça de Bàsquet en cadira de rodes rep l’Hospitalet en la primera jornada de lliga a casa

Bons moments per a l’UNES Barça que després d’imposar-se amb contundència en la primera jornada de lliga, rebran aquest cap de setmana l’Hospitalet en l’enfrontament que aixecarà el teló del Pavelló Juan Carlos Navarro de la segona divisió d’aquest esport.

Un equip en línia ascendent

El tècnic blaugrana, Oriol Claret, ha assegurat abans del partit que l’equip està passant per un bon moment. “Per fi vàrem poder trobar el nostre joc interior i ara toca seguir treballant”. Així i tot, el tècnic no vol que l’equip es confiï i menys després “d’haver agafat un coixí tan important davant un rival directe. I és que la victòria de la setmana passada a Tenerife, ha fet que els blaugranes es marquin, encara amb més contundència,  l’objectiu de ser primers de grup.

Per aconseguir-ho, els blaugranes hauran de superar demà a l’Hospitalet en la segona jornada de lliga. Segons Claret, “caldrà treballar en equip i fer ben fetes les coses per seguir sumant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut