El Barça de Bàsquet en Cadira de Rodes comença fort (52-29)

Victòria contundent de l’UNES Barça en la primera jornada de la Lliga Catalana davant del CB Mifas

El Barça de Bàsquet en Cadira de Rodes comença amb força la temporada oficial. Els blaugranes es van imposar amb claredat davant el CB Mifas per 52 a 29 en un partit en el qual el Barça va dominar en tot moment.

Amb marge de millora

El partit va començar molt bé per als blaugranes que al final del primer període només havien encaixat cinc punts (19-5). La dinàmica es va mantenir en el segon període i, tot i que el conjunt gironí va millorar, els blaugranes arribaven al descans amb un avantatge de 13 punts (28-15).

Ja en el tercer període el Barça va trencar el partit amb un parcial demolidor que posava els 17 de diferència (40-23), al final del quart. Finalment el conjunt dirigit per Oriol Claret va acabar sumant la primera victòria de la temporada per 52 a 29.

Tot i el bon partit, després del matx els blaugranes estaven convençuts que l’equip encara té marge de millorar, motiu pel qual l’equip ha de seguir treballant per arribar al seu millor joc.