Debut amb victòria

L'equip d'Oscar Trigo debuta en la lliga amb un ajustat 62 a 57.

Aquest dissabte arrencava la lliga en la Primera Divisió i el feia jugant en St. Feliu de Llobregat contra l’Adapta Zaragoza, equip que sempre ens posa en dificultats.

En un horari poc corrent, les 12:00h venia l'equip aragonès amb només 5 jugadors, però lluny de semblar un partit còmode i fàcil, la qual cosa vam poder viure en el Pavelló Juan Carlos Navarro, seria un partit molt igualat.

El primer quart arrencava amb por per part dels dos equips, ja que era el primer partit de lliga, amb molts nervis en els atacs i en les diferents defenses, sent un marcador molt ajustat, acabant el quart amb un petit avantatge d'un punt, 14 a 15 punts a favor de Adapta Zaragoza.

El segon quart va arrencar amb bones defenses, dificultant tirs còmodes a totes dues parts i amb el marcador molt ajustat amb avantatges molt curtes, acabant amb un petit avantatge blaugrana de 29 a 28 a la mitja part.

El tercer quart, els dos equips lluitaven amb pocs avantatges en el marcador, amb bones defenses i alguna error en el percentatge de tir, acabant aquest període amb un mínim avantatge per part local de 43 a 41 punts.

I va arribar l'últim quart, seguien les bones defenses per part dels dos equips i amb pocs avantatges en l'electrònic, acabant el partit amb la primera victòria per part de Unes Barça, amb un marcador de 62 a 57 punts.

Per part de l'equip de UNES Barça, destacar al màxim anotador del partit, Fernando Valderrama amb 27 punts.