L’UNES marxa a Dijon d’Stage de Pretemporada

L’UNES marxa a Dijon d’Stage de Pretemporada

Aquest cap de setmana l’equip de bàsquet en cadira de rodes ha realitzat un Training camp amb l’equip de Dijon (equip que milita a la divisió d’argent del país francès).

L’equip d’Oscar Trigo encarava aquest stage com a primer punt de contacte en un 5 contra 5.

Al matí doble jornada de partits, primer contra l’equip amfitrió el Dijon, un partit que va començar de manera trepidant, la intensitat de la defensa marcava el ritme de partit amb gran quantitat de contraatacs i un ritme de joc intens i vistós. En el transcurs del segon i tercer quart es on vam veure al nostre equip més còmode automatitzant els sistemes de joc treballats en pretemporada per acabar amb un 62-55.

A la tarda els blaugranes es va enfrontar amb un equip experimentat en la Primera divisió francesa, el Meylan de Grenoble. Una sortida en pressió de l’equip culé generava un marcador inicial de 7-0 que marcava el ritme de partit. Encara que l’equip francès reaccionava després d’un temps mort, els nostres jugadors dominaven. Una pressió final en l’últim quart generava precipitació per part dels jugadors d’Òscar Trigo, que veien perillar el resultat final de partit amb uns últims segons d’infart que finalment es va decantar per l’equip català amb un 50-52.

Diumenge dos partits més.

El primer partit contra el Meylan començava amb cert cansament per part dels jugadors de l’UNES Barça, que fallaven cistelles alliberades que encertades el dia anterior. El partit va ser molt semblant al de la jornada anterior, els dos equips es beneficiaven de curtes avantatges en el marcador fins que amb tres defenses seguides van certificar el 57-51 final.

Al quart i últim partit, l’equip d’Oscar Trigo molt cansat físicament, va perdre clarament Davant l’equip local per un 59-41. Preparant així una temporada que es preveu molt emocionant i disputada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut