L’UNES Barça tanca la Lliga fora de la “final-four”

L’UNES Barça tanca la Lliga fora de la “final-four”

Dues derrotes a la pista del Abeconsa Ferrol el confirmen a la darrera posició de la fase d’ascens de Primera Divisió

L’UNES Barça ha acabat aquesta temporada la seva participació a la Primera Divisió de la Lliga de bàsquet amb cadira de rodes, amb dues derrotes davant l’Abeconsa Ferrol, que l’ha situat definitivament a la darrera posició de la classificació de la fase d’ascens.

Els dos partits es van disputar a la pista del conjunt gallec i tot i que en el primer partit jugat el passat divendres l’UNES Barça no va tenir cap opció i va caure derrotat per un clar resultat de 76-55, en el partit del dissabte el marcador va estar força més igualat i l’equip blaugrana es va mostrar més encertat en la faceta anotadora, encara que no li va servir per sumar una darrera victòria aquesta temporada, al sortir derrotat, després de dues pròrrogues, per 83-78.  

Amb aquests resultats l’UNES Barça acaba en la sisena i darrera posició de la lligueta de la fase d’ascens, mentre l’Abeconsa Ferrol jugarà la final four com a primer classificat. Els altres tres equips que jugaran aquesta fase final seran el Joventut de Badalona, l’UCAM Múrcia i l’Adapta Zaragoza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut