Domini absolut en una plàcida victòria

L'UNES Barça supera amb claredat la visita del BSR Puertollano (65-38)

L’UNES Barça no va trobar massa resistència per sortir victoriós del seu partit contra el BSR Puertollano per 65-38 en partit corresponent a la Primera Divisió de bàsquet en cadira de rodes.

Els de Puertollano arribaven a Barcelona sense conèixer encara la victòria en els cinc primers partits disputats, i ben aviat es va veure que davant el conjunt blaugrana seguirien pel mateix camí.

Des de l’inici, l’UNES Barça va sortir decidit a imposar el seu domini davant un rival que en tot moment es va mostrar dubitatiu i nerviós. Els contraatacs blaugrana van fer molt de mal al primer quart, aprofitant les pilotes perdudes del Puertollano, i als deu minuts de parit el marcador ja reflectia un 20-6 a favor de l’equip català.

Aquesta dinàmica va continuar al segon quart, on Alex Carrillo va aprofitar la situació per fer rotacions a la banqueta sense que això es notés en l’eficàcia de l’equip per dominar totes les facetes del joc.

Al descans, el 34-14 que senyalava el marcador ja sentenciava la sort del partit, un fet que va tranquil·litzar el joc del Puertollano al veure’s sense opcions a la victòria, i va relaxar també els jugadors del Barça. El tercer quart va acabar igualat a 11 i es va mantenir l’avantatja de 20 punts a falta del darrer quart, en el què l’UNES Barça es va distanciar més per tancar el partit al seu favor per 65-38.

Xavi Vendrell -a la foto-va ser el màxim anotador barcelonista amb 16 punts, mentre Biel Carbó i Enric Sanz en van sumat 14 cadascú.