Una jornada amb doble victòria davant el BSR Vistazul

Una jornada amb doble victòria davant el BSR Vistazul

L’UNES Barça va decidir els dos partits jugats al pavelló Juan Carlos Navarro amb uns marcadors molt semblants (73-54 i 70-55)

Doble victòria de l’UNES Barça contra el BSR Vistazul sevillà en els dos partits que els ha enfrontat aquest cap de setmana a la Primera Divisió de bàsquet amb cadira de rodes, i que van representar les primeres aparicions del conjunt andalús en l’actual campionat.

Els dos partits es van celebrar el mateix dissabte al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, i tots dos van tenir un marcador molt semblant. Al matí, el resultat final va ser de 73-54 favorable a l’UNES Barça, però la igualtat va presidir la primera meitat, que es va tancar únicament amb tres punts d’avantatge a favor dels blaugrana (32-29). A la segona meitat es va imposar l’equip local, amb un domini absolut del darrer parcial en el qual van obtenir un 22-9 a favor, i on l’equip andalús va evidenciar una falta de ritme de competició, ja que aquest era el primer partit que disputaven en aquesta lliga a causa dels efectes del coronavirus.

Per l’UNES Barça van destacar en l'aspecte anotador Biel Carbó, amb 16 punts, Carles Molina (13) i Enric Sanz (13), que va ser el màxim rebotador de l’equip amb 9 rebots, seguit d’Òscar Pérez, que en va sumar 8.

Segon partit, segona victòria

Poques hores després, els dos equips van disputar un segon partit, motivat per la necessitat de recuperar enfrontaments ajornats en el calendari. En aquest segon xoc que representava el partit que s’havia de jugar a la pista del Vistazul, a Dos Hermanas, els blaugrana es van imposar per 55-70.

En aquesta ocasió però, l’equip que entrena Alex Carrillo ja va agafat un important avantatge al primer quart (10-22), per disputar un segon parcial més igualat i arribar al descans amb un favorable 26-36. A la segona meitat, els jugadors del Vistazul van tornar a baixar el seu ritme de joc i l’UNES Barça va obtenir la segona victòria de la jornada. En aquest segon xoc, Biel Carbó va tornar a ser el màxim anotador amb 21 punts, a més de donar tretze assistències, i va destacar també la tasca d’Angel Hernández, amb 20 punts i cinc rebots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut