Incert frec a frec que acaba en derrota

Incert frec a frec que acaba en derrota

El Joventut BCR s'imposa en la seva visita a la pista de l'UNES Barça per 34-37

Primera derrota de l’UNES Barça aquesta temporada a la Primera Divisió de la Lliga de bàsquet en cadira de rodes, al caure a la seva pista davant el Joventut BCR per 34-37.

El clàssic derbi del bàsquet català ha protagonitzat també en els seus equips de cadira de rodes un emocionant partit que ha mantingut el marcador incert fins al final. Tots els quarts s’han caracteritzat per una igualtat que s’ha reflectit de forma clara en el marcador, ja que els tres primers períodes han acabat amb només un punt de diferencia, per arribar a l’inici del definitiu període amb un marcador de 24-25.

En el darrer quart, el frec a frec ha continuat i el Joventut ha sabut aprofitar les seves ocasions per aconseguir un parcial favorable de 10-12 i guanyar el partit amb un definitiu 34-37.

Per part blaugrana, el màxim anotador ha estat Enric Sanz -a la foto-, amb 10 punts, seguit d'Angel Hernández, amb nou punts,  del seu tècnic-jugador Alex Carrillo, que n'ha fet vuit. Per part del Joventut, el seu home més valuós ha estat Fabian Castilla, que ha anotat 19 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut