Els darrers minuts decideixen a favor de l'UNES Barça

Biel Carbó, Enric Sanz i Xavi Vendrell es reparteixen la gran majoria de punts que van servir per derrotar el BSR Puertollano (55-59)

L’UNES Barça va aconseguir una treballada victòria al pavelló Santiago Cañizares del BSR Puertollano per 54-59 en el seu segon partit de la Primera Divisió de bàsquet amb cadira de rodes.

El partit va resultar intens i igualat, amb un bon equip local que va plantar cara en tot moment i que va exigir els jugadors barcelonistes fins al darrer moment. Els de Puertollano van anar per davant en el marcador en els tres primers parcials de partit, arribant al darrer quart amb un avantatge de cinc punts (44-39), però en el quart parcial, els jugadors de l’UNES Barça van poder remuntar i endur-se la seva segona victòria del campionat.

El BSR Puertollano va sortir molt concentrat i va saber gestionar la pressió alta dels blaugrana per controlar el partit i manar en el marcador al final del primer quart per 18-15. En el segon quart, l’entrenador del Barça, Àlex Carrillo, va decidir participar com a jugador per reduir l’eficàcia local, però sense poder mostrar una millora en el seu atac. El Puertollano va anar al descans amb un 29-25 favorable.

Després del descans, el Barça va jugar amb més intensitat i va poder escurçar diferències, però els jugadors locals no van deixar de creure amb les seves possibilitats i van saber aprofitar les pèrdues de pilota dels blaugrana per agafar una màxima distància de set punts, que l’UNES Barça va deixar en cinc punts al final del tercer quart (44-39).

L’emoció i la incertesa del resultat va protagonitzar el període definitiu, que es va decidir en els dos darrers minuts de partit, quan els de Puertollano van donar senyals de precipitació en les seves jugades i de cansament per l’esforç realitzat fins aquells moments. Les seves errades ofensives van possibilitar els contraatacs del Barça i la remuntada que els va permetre la victòria per 55-59.

A nivell individual, entre Biel Carbó (19), Enric Sanz (17) i Xavi Vendrell (15) es van repartir gairebé tots els punts de l’UNES Barça.