Positiu debut de temporada a la Primera Divisió

L’UNES Barça s’imposa a l’UCAM Murcia per 56-43 després de molts mesos sense competir

L’UNES Barça va debutar aquesta temporada amb una victòria al seu pavelló davant l'UCAM Murcia BSR per 56-43, en partit corresponent a la Primera Divisió de la Lliga de Bàsquet en cadira de rodes.

Després de la llarga aturada amb motiu de la pandèmia, el Barça va tornar dissabte a la pista per iniciar el seu camí per a la Primera Divisió espanyola del bàsquet en cadira de rodes. La temporada passada es va aturar quan l’equip blaugrana era líder del seu grup a la Segona Divisió, amb un ple de victòries en els onze partits disputats i assegurant-se la seva presència a uns quarts de finals que ja no es van arribar a celebrar.

Un cop confirmada la suspensió de la competició, també es va ratificar l’ascens del Barça a la Primera Divisió, en la qual van debutar dissabte contra l’UCAM Murcia, un equip que compta amb una important presència femenina i que en aquest partit va tenir a Sonia Ruiz Escribano com a màxima anotadora de l’equip amb 11 punts.

Tot i la diferència que es va enregistrar en el marcador final, el partit va desenvolupar-se de manera força igualada. L’equip murcià va acabar el primer quart per davant en el marcador (6-8), però al descans l’avantatge ja era dels barcelonistes per 20-15. Cinc punts de diferència que es van mantenir al final del tercer quart (35-30).

L’UNES Barça va poder sentenciar el partit en el darrer quart, quan els seus jugadors es van mostrar més encertats de cara a la cistella i van acabar amb una diferència de 13 punts i un resultat final de 56-43.

Per part del Barça, Biel Carbó va ser el seu màxim anotador amb 23 punts, seguit de Xavi Vendrell amb 13 i Angel Hernández, amb 11 punts.