L’UNES Barça prepara la tornada a la competició

L’UNES Barça prepara la tornada a la competició

Després de l'ascens a la Primera Divisió, l'equip de bàsquet en cadira de rodes debutarà el dia 28 de novembre contra l'UCAM Murcia

Aquest proper cap de setmana arrenca una nova temporada de la Primera Divisió de Bàsquet en Cadira de Rodes. Tot i que l’UNES Barça no jugarà el seu primer partit fins el dissabte dia 28 quan rebrà la visita de l’UCAM Murcia BSR, els equips ja estan preparant una temporada que es preveu atípica per la situació sanitària i per les conseqüències que ja estan vivint alguns equips de la Divisió d'Honor després de l'aparició de diversos positius per Covid-19.

Malgrat tot, i de les complicacions per poder entrenar, els clubs de la categoria de plata ja estan preparats per tornar a la pista. A diferència de les últimes tres temporades on els equips competien en una única lliga, aquest any els deu clubs estaran repartits en dos grups.

D'una banda, en el Grup A s'enfrontaran el Abeconsa Basketmi Ferrol, Salto Bera Bera, Adapta Zaragoza i els ascendits CB Sureste GC Santa Lucía i CB Villa de Leganés. Mentre que el Grup B està format per l'UCAM Murcia BSR, el Joventut BCR i els ascendits BSR Puertollano Amiab, BSR Vistazul i UNES FC Barcelona.

Per al proper cap de setmana es dona l'estranya circumstància que només es celebrarà un partit entre el Joventut BCR i l’UCAM Múrcia. Les restriccions de mobilitat en diverses comunitats autònomes i la decisió d'alguns equips d'ajornar els seus partits, són les causes d'aquest inici atípic.

Novetats de la temporada

L’UNES FC Barcelona manté Alex Carrillo com a entrenador, mentre que Antonio Parrilla va confirmar la seva retirada com a jugador, però continua a l'equip com a secretari tècnic. Tampoc continuen aquesta temporada David Campos i Jordi Diente. Com a noves incorporacions cal citar els fitxatges de Pablo Cubo, Carles Molina i Oscar Pérez

L’equip blaugrana enfoca aquesta temporada amb molta il·lusió i amb l’objectiu de consolidar-se en la nova categoria de la Primera Divisió, després de l’ascens aconseguit en el passat exercici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut