Álex Carrillo seguirà al capdavant de l’UNES Barça

Álex Carrillo seguirà al capdavant de l’UNES Barça

El tècnic seguirà, en la que serà la seva segona temporada, al capdavant de l’equip culer

El Barça de bàsquet en cadira de rodes seguirà comptant amb Álex Carrillo com a entrenador per a la temporada 2020-2021. Així, Carrillo sumarà la seva segona temporada com a entrenador de l’UNES Barça després d’un primer any que, tot i acabar marcat per la Covid-19, va ser molt notable.

Objectiu: treball i compromís

En declaracions al web del Club, Carrillo ha assegurat que el que espera per a la temporada 2020-2021 -a més del fet que millori la situació de la pandèmia- és treball i compromís per part dels seus jugadors. A més, el tècnic blaugrana ha reconegut que està molt content per poder afrontar “aquest repte”.

Cal recordar, que enguany l’UNES Barça va sumar un total d’onze victòries en onze jornades disputades, havent-se classificat de manera matemàtica per a uns quarts de final que ja no es van disputar.

En aquest sentit, la valoració d’aquesta temporada del tècnic culer ha estat positiva, ja que assegura que “hem buscat l’estil que volem per a l’equip i que ens serveix per seguir enfocats” per a la propera campanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut