Victòria i a quarts

Victòria i a quarts

Els blaugrana s’imposen al Mifas i accedeixen als quarts de final com a primers de grup

El Barça de bàsquet en cadira de rodes s’enfrontarà al Granada en l’eliminatòria de quarts de final de segona divisió. Aquest encreuament és resultant de la primera posició del grup dels culers -que ja la tenen de forma matemàtica- i de la quarta posició del grup 1 dels andalusos, la qual tenen de forma virtual.

Primers amb contundència

De fet, l’UNES va aconseguir la certificar la primera plaça el passat dissabte al imposar-se per 90-14 al MIFAS. Els locals no van tenir pietat i van anar directes cap a una victòria que ja van encarrilar al final del primer període (18-1) i que al descans ja era a la seva butxaca (35-8).

D’aquesta manera, els blaugrana segueixen sense conèixer la derrota enguany, després que sumin onze victòries en onze jornades. Abans dels quarts de final, el Barça encarà haurà de disputar dues jornades més de la fase de grups (davant l’Elx i a la pista del Castelló).

Posteriorment, el conjunt sota les ordres d’Álex Carrillo s’enfrontarà en una eliminatòria a dos partits davant el Granada, que, en cas de superar, serà l’últim esglaó abans de la Final Four d’ascens a primera divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut