Deu de deu i al play-off

El Barça supera al Garmat Avilés i ja és equip de play-off

Victòria de l’UNES Barça per 33-62 davant el Garmat Avilés en la desena jornada de lliga de segona divisió. Els blaugrana van necessitar dos períodes per trencar el partit, després que els locals seguissin el ritme visitant al llarg dels primers 10 minuts (12-16). En el segon període però, el Barça va passar a l’acció i gràcies a una gran defensa va poder encarrilar el partit amb un parcial de 4-14 que deixava el 16-30 al descans.

A la represa, els homes d’Álex Carrillo encara van estar més encertats i van acabar de trencar el partit: 24-52 al final del tercer quart. Finalment, el Barça acabaria emportant-se la desena victòria consecutiva de la temporada.

Directes al play-off

D’aquesta manera els blaugrana s’asseguren la presència als quarts de final de la lliga, tot i que encara hauran de lluitar per confirmar la primera plaça. Els culers, invictes fins al moment,  necessiten com a mínim dues victòries si volen trobar-se als quarts amb el quart classificat del Grup A, abans de la Final Four d’ascens.