Victòria treballada per mantenir la imbatibilitat

L’UNES Barça ha de madurar el partit davant el Leganés per sumar la vuitena victòria de la temporada

Victòria del Barça de bàsquet en cadira de rodes per 53-42 davant el Villa de Leganés. El conjunt blaugrana va haver de treballar un partit complex que no es va decidir fins al final.

Els visitants van aguantar perfectament el ritme del conjunt sota les ordres d’Álex Carrillo durant els dos primers períodes. Al final dels 10 primers minuts, es mantenia l’empat a l’electrònic, mentre que al descans el Barça només va poder obrir una diferència de sis punts (28-22).

A la represa, el duel es va trencar completament. Una gran defensa local va permetre als culers escapar-se en el marcador i situar 18 punts de per mig al final del tercer període (42-24). Ja en l’últim quart, el Leganés va intentar reaccionar, però els blaugrana van saber gestionar un partit que va acabar amb el resultat de 53-42.

A tres victòries del play-off

Res canvia a la classificació, en la qual el Barça es manté en primera posició amb vuit victòries en vuit jornades. A sis partits pel final de la fase regular, l’UNES es situa a només tres victòries de ser, matemàticament, equip de plat-off, doncs Leganés, Avilés i Elx es situen amb cinc victòries i tres derrotes.